Om mig

Chefen i reklamfilmerna för ÖoB 2020-2022

Välkommen till Jös Nöjen AB!

Komiker, konferencier och skådespelare

Namn: Jörgen “Jös” Sjöberg
Födelsedatum: 6 april -1972
Familj: 3 bröder (2 äldre, 1 yngre) 2 föräldrar (båda äldre) 1 sambo (snygg) 1 dotter (liten) 1 son (ännu mindre)
Uppvuxen i: Osby – Norra Skåne
Bor i: Stockholm – Norr om Skåne

Extra kul: *Osbyambassadör år 2009
*Nominerad till Årets Konferencier
vid Malmö Comedy Festival 2010
*Vann 2 guld vid Revy-SM med Osbyrevyn 2018
Kontakt: Mobil 0705090845 – Mail jorgen@jorgensjoberg.se

Reklam
(urval): Göteborgs Kex – Gofika, OKQ8 – Talkshowvärd, Zmarta, Pantamera, OLW – Ostbågar, Öob – Chefen
TV (urval): Halvvägs till himlen, Punchline, Högklackat, Padeldrömmar, Flykten till Östermalm

Min stil är energifylld med ett medryckande kroppsspråk. Med en bakgrund inom resebranschen och som eventproducent skämtar jag mycket om mötet mellan människor. Humorn passar vid alla tillfällen.

Sagt om Jörgen!

*Skånepågen Jörgen Sjöberg har definitivt scenvanan i nerverna. Direkt söker han publiken och förolämpningarna haglar. Det munhuggs högt och vilt i publiken och äntligen händer något. Jörgen har ställt sig i ena ringhörnan och placerat oss i den andra. Verbala käftsmällar flyger kors och tvärs. Och det är alldeles, alldeles underbart. Ingen tar illa upp, alla är med på noterna och det är så underbart fantastiskt att få släppa loss asgarvet.
Jörgens övriga komik är det inget fel på alls, han lyckas hålla balansen. När han blir avbruten, väser han rappt fram ett svar som får alla att skratta, sedan fortsätter han lugnt med ett enormt tålamod. Tack för det!
Johanna Edbom, Gefle Dagblad

Jag hyrde in Jörgen för att underhålla de bästa säljarna från företaget TRE. Det var en svår publik eftersom 50% var från Danmark. Jörgen löste detta galant genom att använda danska “slang ord” och roliga meningar på danska. Toppen underhållning av Jörgen och danskarna satt verkligen och vred sig av skratt. Svenskarna var helt med när dom fattade att Jörgen var från Skåne. TACK Jörgen!!!
Peter Wihlborg, Initiativ AB

“Jörgen var den enda idag som fick mig att gapskratta. Han har en mycket bra teknik, bjuder på sig själv, återkopplar till sådant han hört tidigare på kvällen och sprider en härlig energi. Jag hade aldrig sett eller hört talas om honom innan, men jag hoppas på att både få se och höra honom i fortsättningen. Han var kvällens överraskning!”
Emma Östlind

“Hans nummer om tillvaron som singel med åtföljande funderingar om vägarna in och ut ur nämnda civilstånd var direkt, publikfriande och gripande på ett proffsigt sätt”
Anders Grönlund, Norra Skåne

“På väg hem hade jag ändå en härlig känsla i magen. Mycket tack vare underbara Jörgen Sjöberg. När han kliver upp på scenen förändras stämningen i det fullsatta Å-krogen till ren och skär lycka. Till och med tunnelbaneklassikern gör han ok. Men hans absoluta charm sitter i den snabbtänkta och spontana humorn som omöjligen har planerats. Innan han ens hunnit upp på scenen har han både kommenterat stackarna vid bordet som är placerat halvt bakom scenen (med en vägg i vägen) och fångat upp föregående komikers skämt om Blå grottan och gonorré. När han dessutom gör konstigheter i duschen i en inte så smickrande ställning är det bara ren och skär humor”
Emma Törnkvist, Arbetarbladet Gävle

“Kvällens absoluta höjdpunkt var Jörgen”
Anställd,
Solresor

Om det skulle vara något så tveka inte att skicka ett mail eller ring
jorgen@jorgensjoberg.se eller 070 50 90 845.

Boka mig även på suck_logo-300x106 Tel: 08-16 61 80, eller http://www.livescen.com
www.norrabrunncomedy.se

Turistguide i Flykten till Östermalm på SVT
Konferencier på den stora välgörenhetsbanketten Växjö Charity